Aaltjesdag – zaterdag 9 juni 2018-04-12T11:11:47+00:00

Aaltjesdag – zaterdag 9 juni

Fragment

Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereidt je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen!

De band bestaat uit 2 Engelsen en een Nederlander. Dave Marriner (zanger/drummer/entertainer) en Jono Fosh (gitaar en zang) maken er samen met Jeroen ’t Gilde (basgitaar, toetsen en zang) altijd een onvergetelijke show van.

Q Music the Party

Elke dag 365 dagen per jaar zet Q Music de luisteraar centraal. Q wil elke dage plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Qmusic zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. You make us Q!  Datzelfde geldt voor Qmusic the Party. Met een indrukwekkende lijst aan optredens is Qmusic the Party een echte publiekstrekker. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY?