Bar
De Boterlap bepaalt met zijn historische bar in Harderwijk al jaren waar het om draait in het uitgaansleven.
Van jong tot oud weet men de Boterlap te vinden voor een goede kop koffie, een ijskoud biertje op het terras of een eindemiddag borrel aan de bar als afsluiting van de dag.
Ook in de weekenden is de Boterlap “the place to be”. Met een dansvloer, live DJ’s , diverse barren en een spetterende lichtshow kan er tot in de vroege uurtjes gefeest worden.

Brasserie
De brasserie van de Boterlap heeft een volledig nieuwe open keuken waar de beleving centraal staat.
Omar Dahak zwaait de scepter in de keuken en heeft gekozen voor een laagdrempelig concept met voornamelijk herkenbare producten.
Zo werken veel van onze leveranciers op een duurzame wijze en heeft de smaak altijd de hoogste prioriteit.
Naast onze huisgemaakte appeltaart en sandwiches van Franse vloerbroden voor de lunch, hebben we o.a. ook nog onze fameuze varkenshaas saté, gerijpt Gasconne rund en kraakverse vis. Alles bereid op onze authentieke houtskoolgrill.
Naast bereidingen op deze houtskoolgrill staat de vrijdag volledig in het teken van een ‘fish market’. De zee bepaalt hier namelijk wat er gegeten wordt en u kunt uw keuze maken uit onze vis vitrine.

Terras
Gedurende het hele jaar door maken we gebruik van ons terras, waarbij onze gasten zoveel mogelijk in de zon en uit de wind kunnen genieten van deze unieke plek op de markt.
Met een brede luifel, glazen windschermen en behagelijke terras heaters kunt u tot de late uurtjes blijven zitten.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.deboterlap.nl/”]Ga naar de website[/button]