Baron eten & drinken

Bij Baron Eten & Drinken draait alles om mooie, lokale producten waar we ambachtelijk bereide gerechten mee maken. Onze leveranciers komen vrijwel allemaal uit de streek. Wat maakt dat onze producten kakelvers binnenkomen. Ook serveren wij een heerlijk vers kopje koffie, gemaakt door onze barista’s, met eigengemaakte Veluwse appeltaart en huisgemaakte kleine taartjes.

Luigi’s

In één van de mooiste historische panden in Harderwijk vind je onze gezellige lunchroom en restaurant. Luigi’s is een sfeervolle plek waar je elke dag geniet van een heerlijk kopje koffie, lunch of diner gemaakt van verse streekproducten. Ook kun je bij ons terecht voor een (privé)feest of receptie die wij graag voor jullie verzorgen.

De Boterlap

Graag willen we u kennis laten maken met het concept van de Boterlap in Harderwijk. Naast onze bar/café en terras heeft de Boterlap sinds Maart 2013 een eigen brasserie. In deze brasserie krijgt u een kijkje in onze open keuken waar de geur, kleur en smaak in optimale beleving samenkomen!

Met onze Veluwse appeltaart voor bij de koffie, het ambachtelijke Franse brood voor de lunch, authentiek rundvlees en vers gevangen vis van onze houtskoolgrill voor het diner zetten we een trend in de duurzame richting van ons horecabedrijf.

Holy Moly Cantina

De Graaf van Gelre

De Graaf van Gelre staat voor  ontbijt, lunch, diner, terras en catering. Gelegen in het centrum van Harderwijk is De Graaf van Gelre al vanaf 1994 een aantrekkelijke locatie met uitzicht op de Markt.

Onze gastvrije medewerkers bezorgen u zowel buiten als binnen een prettige sfeer. De Graaf van Gelre voert een uitgebreide kaart voor lunch en diner en staat ook bekend om haar koffiespecialiteiten, arretjescake en speciaal bieren.

Dit alles tegen een betaalbare prijs. Beleef de sfeer en ervaar onze gerechten!