Eten & Drinken 2018-04-13T08:29:56+00:00

De Graaf van Gelre

De Graaf van Gelre is gelegen in het mooie centrum van Harderwijk. Op het gezellige terras kijkt u uit over de sfeervolle markt met vele authentieke panden en gevels.

Binnen vindt u het gezellige en toegankelijke grand café waar onze medewerkers met plezier voor u klaar staan. Of het nu is voor een kopje koffie, een uitgebreid diner of ons beroemde broodje “knorr”, u bent van harte welkom!

Baron eten & drinken

Bij Baron Eten & Drinken draait alles om mooie, lokale producten waar we ambachtelijk bereide gerechten mee maken. Onze leveranciers komen vrijwel allemaal uit de streek. Wat maakt dat onze producten kakelvers binnenkomen. Ook serveren wij een heerlijk vers kopje koffie, gemaakt door onze barista’s, met eigengemaakte Veluwse appeltaart en huisgemaakte kleine taartjes.

Luigi’s

In één van de mooiste historische panden in Harderwijk vind je onze gezellige lunchroom en restaurant. Luigi’s is een sfeervolle plek waar je elke dag geniet van een heerlijk kopje koffie, lunch of diner gemaakt van verse streekproducten. Ook kun je bij ons terecht voor een (privé)feest of receptie die wij graag voor jullie verzorgen.

De Boterlap

Graag willen we u kennis laten maken met het concept van de Boterlap in Harderwijk. Naast onze bar/café en terras heeft de Boterlap sinds Maart 2013 een eigen brasserie. In deze brasserie krijgt u een kijkje in onze open keuken waar de geur, kleur en smaak in optimale beleving samenkomen!

Met onze Veluwse appeltaart voor bij de koffie, het ambachtelijke Franse brood voor de lunch, authentiek rundvlees en vers gevangen vis van onze houtskoolgrill voor het diner zetten we een trend in de duurzame richting van ons horecabedrijf.

Hertog Karel

Relaxte sfeer, mooie gerechten, fijne muziek: Grand Café Restaurant Hertog Karel heeft het allemaal. Echt zo’n plek waar het meteen goed voelt en waar je graag uit eten gaat. Op de supergezellige Harderwijkse Markt, met een stijlvol & eigenzinnig interieur. Met liefde en aandacht bereide – verse! – gerechten uit de internationale keuken: antipasti, koude en warme tapas, een uitgebreid diner en meer. Op de achtergrond muziek die altijd matcht met jouw mood. En, de bediening is top! Neem dus gerust ook je zakenrelatie mee.

Markt 7 food & drinks

Midden in het bruisende centrum van Harderwijk heeft Hotel Marktzicht op 23 februari 2018 haar nieuwe concept gelanceerd middels Markt7. Een trendy restaurant met een prachtige serre en terras grenzend aan het Hortuspark, een juweeltje op zich.