Hollandse Hits – zaterdag 14 juli 2018-04-11T20:55:45+00:00

Hollandse Hits – zaterdag 14 juli

Kidz DJ- 16:00 – 18:00 uur

DJ Mikes! – 18:00 – 29:30 uur

De Bolle Jan Show – 19:30 – 23:30 uur

Ouderwets gezellig; de Bolle Jan Show! Jaren geleden startten Mien en Jan een muzikale bruine kroeg. Anno 2013 behoort café Bolle Jan nog steeds tot de bekendste café’s van Nederland. Dagelijks weten grote groepen mensen het café aan het Rembrandtplein in Amsterdam te vinden. Vanwege de continue vraag naar ‘oud Hollandse’ gezelligheid hebben café Bolle Jan en Eye of the Hurricane een aantal jaar geleden besloten om een live variant van deze succesformule in de markt te zetten.

De Bolle Jan Show is al jaren een enorm succes en staat garant voor een bere gezellige avond! 4 uur lang is het spektakel op locatie aanwezig; een DJ draait de grootste hits, een te gek decor met authentieke gouden platen van Rene Froger, twee echte Bolle Jan artiesten, een ‘live schakeling’ met het café en uitgebreid licht en geluid; niets wordt aan het toeval overgelaten. De Bolle Jan Show is een complete avond uit voor jong en oud.

Henk Dissel

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door.

In hetzelfde jaar zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in Concert in een uitverkochte Amsterdam Arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in de harten. Het is september 2014 als Henk uit handen van Antje Monteiro in de Brabanthallen de BUMA-NL Award voor het ‘Grootste Talent’ krijgt uitgereikt. Zijn singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ halen steevast een stevige Top 100 notering. Henk is ook online één van de meest succesvolle entertainers; zijn eigen YouTube kanaal telt inmiddels miljoenen views.

Op 12 maart 2016 presenteert Henk zijn eerste album tijdens een eigen concert in Bunnik. Een jaar later gevolgd door een avondvullende show in het volledig uitverkochte AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall). Henk verzorgt honderden optredens per jaar in het land en is ook op grote evenementen als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein een graag geziene gast.

Henk weet zich gesteund door een vast team. Producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Willem Gunneman tekenen steevast voor een onafgebroken reeks aan hits die luidkeels worden meegezongen in binnen- en buitenland. Op zondag 14 augustus 2017 ontving Henk in Amsterdam een gouden plaat voor de single ‘Een Bom’.