KROEG OP HET PLEIN – zaterdag 13 augustus

DJ Appie (17:30 – 19:00 uur)

DJ Appie staat garant voor 100% feest. Van feestcafé tot feesttent en festival, niets is te gek!

Hij maakt van elke gelegenheid een feest, met zijn ruime ervaring ervaring op elk muziekgebied zijn er geen grenzen, of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of bruin café is.

Mr. Marvin (19:00- 22:30 uur)

Sinds jaar en dag weet Mr. Marvin ieder feest totaal op z’n kop te zetten. Met zijn allround (video) DJ kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.

Als klein mannetje (…nog steeds niet echt groot) was hij al bezeten van muziek. Maar vanaf 16 jarige leeftijd begon hij zijn DJ/entertainment kwaliteiten verder te ontwikkelen. Binnen de kortste keren was hij een graag gezien DJ/entertainer bij Omroep Brabants ‘Brabant Party Roadshow’. De winter van 2005 was in aantocht en Mr. Marvin besloot om de Franse Alpen eens flink op stelten zetten! Hij werd resident DJ in de nummer 1 apres-ski tent van Frankrijk, “La grotte du Yeti” (De Yeti Bar).

Proost! (20:00- 23:30 uur)

WELKOM IN DE GEZELLIGSTE KROEG VAN NEDERLAND!

PROOST! neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland!
Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één grote stamkroeg!
Laat de tap maar stromen, bestel zoveel mogelijk drank en ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning!

In een onnavolgbare show met de grootste hits en niet te vergeten een explosie aan special effects wordt je kéér op kéér verrast!
Zingen alsof je leven ervan afhangt.
Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen.
Wij maken vrienden voor het leven!
Daar moet op gedronken worden!