Feest op het plein – zaterdag 13 juli

DJ Ricky Coriony (16:00 – 18:00 uur)

Op het podium transformeert Rick van der Kroon uit Overloon tot dé allround DJ voor jouw event: Ricky Corony!

Deze DJ met jarenlange ervaring mengt gezelligheid, energie en beleving naadloos aan elkaar. Hij voelt de sfeer perfect aan en speelt op toegankelijke wijze in op de wensen en behoeften van het publiek!

Het repertoire van Ricky Corony?? Hij kent alle genres! Disco, Dance Classics maar ook Guilty Pleasures uit de 90’s. Meer zin om mee te zingen of los te gaan op House Klappers: Ricky Corony heeft het allemaal in huis.

De carrière van Ricky Corony kende al een lange weg; clubs, partycentra en café’s heeft hij als residentie op zijn CV mogen schrijven en hij fungeert al jaren als dé vaste huis-DJ van partyband PROOST! Het podium heeft hij dan ook met vele gedeeld, zoals o.a. The Dirty Daddies, Paul Elstak, Kraantje Pappie, Rowwen Hèze, La Fuente, Memphis Maniacs en André Hazes.

Q-Music Foute Uur (22:15 – 22:45 uur)

Het Foute Uur is al jarenlang de perfecte start van je dag op Q-Music!
En nu is Het Foute Uur ook te zien op Harderwijk LIVE!
Een Q- Music DJ komt 1 uur foute hits knallen. De abslute sfeer- en gangmaker en het publiek kan zelf controle hebben over Het Foute Uur.

Dansen, feesten en herbeleven van de allergrootste foute hits die eigenlijk best goed zijn!

The Boston Teaparty (19:30 – 23:30 uur)

Dè garantie voor je geslaagde feest
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

Feest der herkenning
Met bekende hits en veel mash-ups van über lekkere oude en nieuwe feest-classics brengen we jouw Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get
De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Altijd 3 blazers & 3 zangeressen!
Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie super-spontane mooie getalenteerde zangeressen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Is This A Party Or What?!
Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!

Specials
Met of zonder bekende Artiest live op het podium, of andere specials als leuke extra’s bij een show. Het tiental maakt al jarenlang elke keer weer van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!