Back to HarderwijkLIVE (het mag weer!) – zaterdag 16 juli

DJ Appie (17:30 – 19:30 uur)

DJ Appie staat garant voor 100% feest. Van feestcafé tot feesttent en festival, niets is te gek!

Hij maakt van elke gelegenheid een feest, met zijn ruime ervaring ervaring op elk muziekgebied zijn er geen grenzen, of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of bruin café is.

De Doldwaze DJ Show (20:15 – 22:45 uur)

De meest prettig gestoorde DJ show ten westen van de Chinese muur waarbij het publiek van A tot Z wordt vermaakt en van links naar rechts, van voor naar achter en van onder naar boven, en alles wat daar tussenin zit.
De doldwaze DJ show maakt van ieder tentfeest of kermis een waar spektakel. Het publiek verveelt zich geen moment. Twee doldwaze DJ’s draaien de beste platen in combinatie met de leukste publieksspelletjes.
“Er kan er maar 1 de winnaar zijn”, riep Henny Huisman destijds. En bij de doldwaze DJ show is die winnaar eigenlijk vooraf al bekend namelijk; HET PUBLIEK!
De deejays brengen hun eigen free style in het greatest show on earth…
Maar….. is die show echt “the greatest?”. Of blijft het publiek lachen om de uiterst knullige wijze waarop de DJ’s als entertainers optreden?
Kom het zelf zien en mee-beleven. Want de doldwaze DJ show gaat nu als een olievlek over het land waarbij een avond meemaken een avond om nooit te vergeten meer wordt!

Jackfire (19:30 – 22:30 uur)

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow.

Jackfire Live Band bestaat uit: Jacko, Tristan, Bram en Wessel