Zaterdag 17 augustus

DJ Ricky Coriony (16:00 – 20:00 uur)

Op het podium transformeert Rick van der Kroon uit Overloon tot dé allround DJ voor jouw event: Ricky Corony!

Deze DJ met jarenlange ervaring mengt gezelligheid, energie en beleving naadloos aan elkaar. Hij voelt de sfeer perfect aan en speelt op toegankelijke wijze in op de wensen en behoeften van het publiek!

Het repertoire van Ricky Corony?? Hij kent alle genres! Disco, Dance Classics maar ook Guilty Pleasures uit de 90’s. Meer zin om mee te zingen of los te gaan op House Klappers: Ricky Corony heeft het allemaal in huis.

De carrière van Ricky Corony kende al een lange weg; clubs, partycentra en café’s heeft hij als residentie op zijn CV mogen schrijven en hij fungeert al jaren als dé vaste huis-DJ van partyband PROOST! Het podium heeft hij dan ook met vele gedeeld, zoals o.a. The Dirty Daddies, Paul Elstak, Kraantje Pappie, Rowwen Hèze, La Fuente, Memphis Maniacs en André Hazes.

Starstruck (20:00 – 23:30 uur)

[definition: when you meet someone very famous and you get completely overwhelmed by the experience]

Meet your new favorite live act: drie muzikanten in de unieke combinatie van een band en een DJ show. Een vernieuwende live act met het beste van twee werelden!

Bereid je voor op een waanzinnige show vol hits en meezingers. Van Hazes tot Bieber en van guilty rock classics tot keiharde hardstyle. Voeg daar drums, gitaren en een bombardement aan special effects aan toe en je krijgt een overweldigend -nooit eerder vertoond- spektakel!

Are you ready to get STARSTRUCK?

Radio Rave (20:30 – 23:30 uur)