The Music Tour – Zaterdag 20 augustus

DJ Appie (17:30 – 20:00 uur)

DJ Appie staat garant voor 100% feest. Van feestcafé tot feesttent en festival, niets is te gek!

Hij maakt van elke gelegenheid een feest, met zijn ruime ervaring ervaring op elk muziekgebied zijn er geen grenzen, of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of bruin café is.

Disco Daddies (21:00 – 23:30 uur)

Misschien nog in de luiers, maar zeker niet nat achter de oren! De Disco Daddies stammen uit de discotijd (niet doorvertellen). Maar laat je geen zand in de ogen strooien, dit dynamische DJ-duo gaat samen nog geregeld op stap om ieder feestje van een vaderlijke les in vreugde, feel-good en soepele moves te voorzien.

Hoe? De Disco Daddies zijn échte gastheren die het publiek als familie omarmen en vermaken. Met diepe wortels in de horeca staat gastvrijheid bij deze mannen met hoofdletters op de Maxi-Cosi geschreven…

De muziek? Lekkere (remix) platen uit de jaren 70, 80 en 90 en altijd in een feelgood, dansbare en zomerse jas. Én; met een kleine knipoog naar het Disco-tijdperk.

Ze bestrooien de dansvloer dan ook met kleurrijke gimmicks en een brede glimlach. Deze papa’s nemen zich voor één avond allesbehalve serieus!

The Tour (20:00 – 23:30 uur)

In de afgelopen 14 jaar heeft allround coverband ‘The Tour’ een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Met meer dan 1500 optredens in binnen- en buitenland is ‘The Tour’ één van de meest succesvolle bands van Nederland!

Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van.

De band, bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend strakke en energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloervullende hits.

Alleen de grootste hits uit de jaren ‘90 t/m de beste hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine!

Waar de coverband ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!