The Great Sing Off – zaterdag 23 juli

DJ Appie (17:30 – 20:00 uur)

DJ Appie staat garant voor 100% feest. Van feestcafé tot feesttent en festival, niets is te gek!

Hij maakt van elke gelegenheid een feest, met zijn ruime ervaring ervaring op elk muziekgebied zijn er geen grenzen, of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of bruin café is.

RadioRave (21:15 – 22:15 uur)

Jij wordt de Baas van de dansvloer!

Een avond met bekende DJ’s van Radio 538 en 100% NL waarvan je zeker weet dat het 200% feest wordt!  RadioRave is een uniek concept, gebouwd op een ijzersterke fundering van hits–classics tot de laatste Top40–gemixt in de eigenzinnige stijl van radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer (Radio538) en Barry Paf (100% NL). Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en naar een climax toegewerkt. En niet zomaar! Bij RadioRave ben JIJ de baas van de dansvloer, want JIJ bepaalt wat de DJ’s in hun energieke show draaien. Uiteindelijk wordt de ultieme Baas of Bazin van de dansvloer zelfs gekroond door Menno en Barry! RadioRave is een DJ showbomvol verrassende ingrediënten zoals gadgets voor het publiek, de meest fantastische mash-ups, geweldige DJ humor on stage, waanzinnige interactie, maar vooral 200% feelgood vibes!

De Grote Karaoke Show (20:00 – 23:30 uur)

KIES JE LIEDJE, GRIJP DE MICROFOON EN MAAK JEZELF ONSTERFELIJK!

De Grote Karaoke Show geeft je de thrill van karaoke, maar maakt het next level door een volledige liveband achter je en een uitzinnig publiek voor je! Grijp je kans om voor even in de schoenen van je grote muzikale helden te stappen. De band staat achter je, de tekst voor je neus en het publiek ligt aan je voeten! Leuker dan De Beste Zangers, strakker dan de Soundmixshow en vetter dan The Voice Of Holland. En guess what: alle stoelen zijn hier al omgedraaid!