The Party Mashup – zaterdag 30 juli

DJ Appie (17:30 – 20:00 uur)

DJ Appie staat garant voor 100% feest. Van feestcafé tot feesttent en festival, niets is te gek!

Hij maakt van elke gelegenheid een feest, met zijn ruime ervaring ervaring op elk muziekgebied zijn er geen grenzen, of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of bruin café is.

Lanterfantje (22:30- 23:30 uur)

Een Lanterfantje dj-set van een uur voelt als een volledige avond uit in één: je hebt gedanst, gelachen, gehuild en gesjanst. Deze twee dj’s gooien in hoog tempo hitjes, guilty pleasures, urban-zweettracks, dance-beukers en meezingers in de mix. Aangevuld met de zoetgevooisde radiostem van Thomas op de microfoon. En je weet nooit wat er nog kan gebeuren, in iedere Lanterfantje-show zit wel een verrassing.

Thomas van Groningen (doordeweeks het politieke gezicht van de talkshow Op1) en Koen Verhoof (van maandag tot vrijdag actief als koffie-expert) leren elkaar kennen in hun studententijd tijdens het werken achter de bar. Van Groningen is al actief als dj sinds 2006. Tegenwoordig is het voor hun de ideale uitlaatklep na een drukke werkweek: even een feest op zijn kop zetten.

Daredevils (22:00- 23:30 uur)

Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!